Alpha Arkadaşlar alerjik bebeğini sadece anne sütü ile besleyebilen varmı diyet yapmak zorunda kalınca sütüm azaldı
Mammamiya Alpha ben sadece anne sütüyle besliyorum yulaf granola gibi şeyler ve bol su içiyorum canım
Mervea Alpha 3 aylıktı diyete başladım 6. Ayından sonra mama raporu verdi doktor ama oğlum asla mamayı kabul etmedi günde 1 kerede olsa zorla vermeye çalışıyordum ama sütümde yetiyordu hiç azaldığını hissetmedim birde diyetimizde yumurtada vardı sağlıklı beslenince emin olun sorun olmuyor 18 ay diyet yaptım ve emzirdim
ALWOZN Alpha ben.. Çoklu alerjisi var bebeğimin ve ben onu sütten kesmemek için 5 aydır diyet yapıyorum. Kendimde doktorumun önerisiyle vitamin, bol su, ve yiyebildiklerimle idare ediyorum. 9.ayı bitirdik.
Mu-Mi Feyzamm bebegim 3. Ayında 400 gr almıştı doktor hemen geçiştirdi alerjik bebeklerin kilo alımı düşük olurmuş diye sırf bu yüzden özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Mervea Eyllull hamile kalmadan önceki kiloma döndüm 45 kiloydum zaten doğumdan sonra 10 kilo kalmıştı oda gitti
Eyllull Alpha benim bebeğim 4 aylık 1 aydır diyetteyim yetiyor şuanlık 9 Aylık olana kadar diyet edecek kilo alımı iyi çok şükür şuanlık
Eyllull Mervea bende 1 aydır diyetteyim alerjiden dolayı. 5 ay daha devam edecek. İyi tarafından bakmaya çalışıyorum belki kilo veririm diye :)
Alpha Banada doktor neocate mama verdi ama bebeğim alışamadı sürekli kusuyor. Henüz 2 aylık sadece anne sütü vermek istiyorum ama diyet yapınca sütüm yetmiyor halada dokunan besinleri tam bulamadım. Ne yapacağımı şaşrdm.
Mu-Mi Feyzamm benimki normal cocuk doktoru kendi cebinden cikiyo sanki vermedi işte sırf bu yüzden özele gitmeyi düşünüyorum
Mu-Mi Feyzamm bizim doktor alerji bölümüne yönlendirmedi randevuda alınmıyo çocuk doktorunun yönlendirmesi gerekiyomus
Feyzamm Mu-Mi çok saçma alerjik bebeklerle alerji doktoru ilgilenmesi gerekir neyin ne olduğunu çok daha iyi bilir bence doktorunuzu değiştirin