Lnr123 Kızlar merhaba ikinci ay aşısında nelere dikkat etmem gerekiyor bilgilendirir misiniz lütfen hani çocuğun üstünü nasıl giydiririm neden ne yapmam gerekiyor ne yapmam gerekiyor ilk bebeğim biraz endişeliyim teşekkür ederim şimdiden
2608Emine Lnr123 canım bizde daha dün yaptırdık aşıyı doktoru dedi bugün biraz huysuz olabilir ateşini sürekli ölçün ve kalın giydirmeyin calpol verdi ateşi fazla çıkmadan içirdim oğluma çok şükür ateşi yükselmedi ince giydirdim ben olurda ateşi çıkar diye gece
Balkupum2505 Lnr123 asıdan sonra atesini sık sık kontrol edin genelde ates yapmiyo ama ne olur ne olmaz. Ateş olursa önce eklem yerlerine ılık bez koyun olmadı duş aldırın son çare şurup verin. Kalin giydirmeyin vücut ısısına gore giydirin. Ama merak etmeyin genelde ateş yapmıyo
Ela123 Lnr123 geçen perşembe olduk bizde huzursuzluk bile yapmadı sıradan bir gündü sürekli baktım ateşine ama, çok kalın giydirmiyorum normaldede
Lnr123 2608Emine Geçmiş olsun canım biz de bugün yaptırdık Üstümde uzun kollu Zıbın var atletiYok altındada iki tane de don var ya acaba donum birinde çıkarsan mı ki bilemedim