10082020 Bebeğim 6 ay 20 günlük kakası iki gündür günde 8/9 kez oluyor yeşil sümüksü kaka. Anne sütü alamıyor yok sütüm mama ve ek gıda alıyor. Neden olmuş olabilir ne olur yardım edin 🥲🥲🥲
aybkkara 10082020 annemler yeşil kaka bazen kulak ağrısının göstergesidir derdi ama bilemiyorum. Biraz suyu fazlalaştırın ama vücudu susuz kalmasın
06082020 10082020 benim bebegimde yeşil sümüklü kaka yapıyordu alarjisi çıktı süt yumurta tavuğa karşı sizde bi alarji doktoruna götürün isterseniz 😔
89Kbr 10082020 doktora götürüp probiyotik vermesini isteyebilirsin. Ama bi doktor görmesi şart..belki enfeksiyona bağlıdır…..
Miyonunannesi Canım 8-9 kere ishal cok ciddi bebegın sıvı kaybı yüZünden kotu olur yapacagı en ıyı sey hastaneye goturmek bol sıvı takviyesi onlemını al hastaneye git rotavirüsünede yakalanmıs olabılır vaktınde goturmessen gunlerce hastamede kalmanız gerekebılır
Miyonunannesi 10082020 aşılar rota virüsten tamamen korumuyo canım sadece mesela asısısz kişi bir ay bu sıkıntıyı cekıyosa aşı daha kısa surede daha az şikayetle atlatılmasını saglıyo