YeldaKuzey Bazı yerlerde okuyorum bebeklere yulaf kullanmayın yazıyor. Kullanacaksanız da organik olsun. Ben marketten almıştım suyla haşlayıp ara sıra kahvaltılarında kullanmak için. Yanlış mı yaptım acaba? 1 kerede verdim kahvaltısında. Sizler bebeklerinize yulaf yediriyor musunuz? Yiyorlarsa hangi marka kullanıyorsunuz?
-TubAsel- YeldaKuzey bende veriyorum marketten aldım iki haftada bir falan sorun olacağını sanmiyorum
serebro YeldaKuzey ilk zamanlar karışık kahvalti verirken sık sık yiyordu bu aralar vermedim ama o zamanlar bir zararını görmedim
YeldaKuzey Ftmsrsln bende kellogs markası almıstım 1 kere verdim şimdi vermeyin vs diye seyler okuyunca cok tedirgin oldum. Haftada kaç kere veriyorsunuz?
YeldaKuzey -TubAsel- bende haftada 1 kahvaltısında kullanmayı düşünüyorum☺️ Muz yulaf labne pekmez cok sevdi bugun yedi
YasemiNYagmur1 YeldaKuzey ben sürekli veriyorum marketten alıyorum bi sıkıntı yaşamadı. Bağırsakları güzel çalıştırıyor
Aybersa YeldaKuzey ben de veriyorum. Lifalif sanırım Etinin. Doyurucu etkisi de var daha hiçbir rahatsızlık verdiğini görmedim 4 aydır kullanıyorum, Aile hekimimde onayladı..🤗
Masallmom YeldaKuzey her gün kahvaltı da eti lifalif yulaf ince öğütülmüş, bebek irmiği, yumurta sarısı, zeytinyağı, pekmez ve muz karıştırıp veriyorum. Kahvaltısı bu şekilde 7 buçuk aylık
Aybersa Fdme başlarda yumurta sarışına karıştırıp veriyorum,hala da öyle verdiğim oluyor. Onun dışında meyve muhallebisine,yogurduna katıp veriyorum
Mom079 YeldaKuzey organik set almıştım bi siteden. Ama hiç kullanamdım. Bol bol sebze meyve falan yediriyorum. İrmik yulaf organik un duruyor bi köşede