Nisare5434 17 aylık bebeğim var ve bu aralar sürekli banyo yapmak istiyor banyonun onunden gecerken bici bici yapiyor girmezse kiyamet kopuyor illa girecek bizim gobi ayni sorunu yasayan var mı?
Cheddar Nisare5434 benim kızda şampuanlama taklidi yapıyo banyonun önünde. Zaten her akşam yatmadan yapıyo o yüzden dikkatini dağıtıyorum😅 hadi gel çamaşır asalım, mandal toplayalım falan diye
_ADA_ Nisare5434 kızım 7 aylık banyo yaparken daha mızmızlanmadı hatta ses çıkardığı olmadı ama havluya sarıp aldığımda kıyamet kopuyor mecbur bir iki dakika tekrar su döküyorum. Oğlumda yazın günde 3 defa banyo yapar hatta banyoda yaşar.
Jelibon88 Nisare5434 maşallah benim oğlan yikanirken kıyamaet kipariyor bende yikamaya korkuyorum bütün apartman sesimizi dinliyor nefret ediyo sudan 😅😅🤣
Nazolii Nisare5434 16,5 aylık oğlum aynı dediğiniz gibi her sabah banyo ya giriyor tuvaletini yaparken bıcı bıcı yapmak istediğini söylüyor mecbur her gün duş sefası yaptırıyorum😬😂
210796 Benim oglumda 17 aylik.yazda gunde 2-3 kez banyo yapdigi icin cok seviyor banyoyu.simdi 2-3 gunde bir yaptiriyorum hastalanir diye ama yinede kendi oynayib bikmadan cikarirsam kiyamet kopuyor.yarim saat falan oynayacak illede
Nisare5434 Bende yazin neredeyse hergun yaptiriyordum banyosunu fakat kis oldugu icin hasta olmasn die azaltmstik durumu bu aralar yine hergun banyoya giriyoruz 😬
Nisare5434 Nazolii ne olacak bu halimiz bilmiyorum insallah kisa surede normale doneriz yoksa hasta olacaklar minnoslar 😬😬