Zekiye86 6 aylık olduk. Bugün blw başlayacağım, havuçla başlamayı düşünüyorum. Benim gibi yeni başlayacaklar ya da yeni başlamış olanlar bu posta buluşalım birbirimize tecrübelerimizi anlatıp yol gösterelim
Eternity Zekiye86 Havuç çok haşlanamadığı için fikrim başka bir sebze ile başlamanız, biz sırasıyla, kabak ve tatlı patates ile başladık
Annecikga Zekiye86 Blw için erken değil mi Blw 8. Ayda başlanıyor diye biliyordum. Birde havuç Zor olur bence şu an blw olarak 🥺
Zekiye86 Ftmsrsln Hayır bugün yeni başlıyoruz Tadım Lara havuçla başlamayı düşünmüştüm ama şimdi kafam karıştı
Eternity Annecikga Blw 6. aydan başlanana denir. Bebek önderliğinde ek gıdaya başlamak. Daha sonrasında bu blw değil zaten olması gereken oluyor. Klasik yöntemde bile ilk 2 ay pütürlü, daha sonraki aylarda parçalı gıdaya geçilmesi öneriliyor.
Zekiye86 Yarim_Kilo_Kiyma bebek liderliğinde beslenme sebzeleri buharda haşlayıp önüne veriyoruz kendi yiyor
Annecikga Zekiye86 6.5 ayligiz biz 5. Aayda başladık tadıma ilk olarak ben elma yoğurt daha sonra patates havuz bal kabağı şeklinde ilerledim
Ftmsrsln Zekiye86 blw yöntemi için erken o zaman daha büyük bi parça alır Allah korusun önce yutma refleksi gelissin bi
MelisaAze Kızım 9 aylık 5 dişi var blw denedim olmadi yutarken bogazida kaliyor cok kucuk parca olmasina rağmen.
Smryna Zekiye86 10 aylık olucaz artik her sebzeyi haşlayarak önüne koyuyorum( tatli patates,karnıbahar,brokoli,havuç vs ) etlerini köftelerini tavuku çorba hariç önüne koyuyorum o bi taraftan yemeğe çalışırken,bende arada ağzına sokuşturuyorum.😀
Mirage91 Zekiye86 Bizim doktor hep blw yaptırın der valla topu topu 5 kere yaptırdım ortalık batıyor. İlkte mıncıklicak oynicak sonra ağzına atıcak ben brokoliden başkadım daha yumuşak elma şeklinde verdim eline yedi, elma buharda pişirdim verdim. Muz çok yumuşak muzuda yedi. Karnabahar felan. Sabahlarıda ekmeği hep kendi yiyor