Linamommg Kızlar yenı gectım onceden pedıa d kulanıyodum cok ıyı oldugunu duydum ama kutuda neden recete cıkmadı bıde dort yas ıtıbarı ıle baslıyormus cocuklara aklıma takıldı doktor neden yazdı ozaman anlamadım kulanan annelerım benı aydınlatırmısınız⭐️😇
gozdesh Linamommg bende kullanıyorum doktorum ilk yazdığında 4 yaş üzeri yazıyo aldırış etme dedi. Bende Ocean mummy kullanıyorum
tubist Linamommg ben bir yaşını geçtigi icin 1000 ıu kullaniyorum. bizde de recete cikmadi. ama vitamin oldugu icin sanirim.
Linamommg gozdesh orrax ocean d uc 400 ıu benım ama recete yok ve dort yas ne alaka recete neden cıkmadıkı
gozdesh Linamommg evet benimki de aynısı bebeğime kullandığım. Daha yüksek dozlu olanlarda var, bizim kullandığımız en düşüğü olduğu için bebeklerde kullanabiliyor sanırım. Reçete konusunu anlamadım
gozdesh Linamommg he prospektüsü diyosun tanıtım kağıdı. Vitamindir diye çıkmamıştır sanırım bende de yok. Evet benim de 400lük olandan
gozdesh Linamommg kan damlasını sağlık ocağındaki hemşire yazdı ama doktorum kullanma ben 6. aydan sonra başlatıcam dedi. Kullanmıyorum şuan