Havvakus Kizlar kızım 17 aylık 3 4 yaş kolsuz şişme mont alsam çok büyük olur mu acaba kullanan var mı 11 kilo kızım
Deletedmom_50 Havvakus şu an da 10 kilo bebeğim, 10 aylık. 9 aylık şişme mont kullanıypruz zara’dan. Çok iyi geliyor. Daha da uzun süre giyer. Bedenleri tam kalıp, ona göre alabilirsiniz.
Ozgeersin Havvakus değil ama kolsuz modelin aynısını almıştım yeni sezondan alacaksanız modeli biliyorum.
Selcan Havvakus baya büyük olur bence zara nin kalıplarda tam oluyor geniş bile oluyor hatta. Eşofman i var kızımın 12 18 ay 25 aylık bol oluyor. Ama bu bebekten bebeğe değişebilir belki ama yine de siz bilirsiniz. Ama galiba siz önümüzde ki kış da giysin istiyorsunuz dimi ? Öyle olursa dusunebilirsiniz yada 2 3 yaş alın.
Flamingom Havvakus 18 aylık kızım butun alt üst ayakkabı mont zara dan. Tombik bebekti alt kısım 3-4 yas aldım kasım da boy uzun oluyor beli tam ama mont kalıplar geniş 2-3 yas giyoyor montta. Bir mont daha aldım 3-4 yas çok buyuk ben olsam yelekte 2-3 yas derim kollarının altı cok boş kalır
Zeynep35_ Havvakus zaranın bedenlerı genıs genellıkle beden tablosundan kıloya gore bakın ıatersenız 16 aylık oglum 11 kılo 12-18 alıyorum ben
SeverusSnape Havvakus merhaba, zaranın kalıpları tam beden oluyor ve hatta büyük bile gelebiliyor tam beden. Benim kızım 19 aylık, tam beden alıyorum. Oversize tişörtleri vardı zaradan aldığım 9-12 ay. Hala giyiyor evin içinde😅