Nursemomm_ Merhaba anneler izmirde memnun kaldığınız çocuk doktoru var mıdır? Can hastanesinde doğum yaptım ama ordaki çocuk doktorları hakkında bilgim yok. Evimde menemende. İlgili memnun kaldığınız bi çocuk doktoru önerisine çok ihtiyacım var❤️
Benanneyimanne Nursemomm_ can hastanesı Bilge tanrıkulu harıkaaa cok ılgılı tatlı bır doktordur aslında can hastanedındekı butun cocuk doktorları cok ilgili cok tatlı devran bey ümran hanım bilge hanım 3 nude bılıyorum gönül rahatlıyla gıdebılırsınız drbilgeabla instagram hesabı ınceleyebılırsınız
Zeynep35_ Nursemomm_ banu ınce demırpence ya da hasan ozkan ı onerebılırım ozel muayenehanelerı var alsancakta
Giizzeemm Nursemomm_ can hastanesi devran Demir mükemmel ötesi bir doktor benim çocuğum oraya sevk olmuştu doğduğunda çok ilgilenmişti hep dua ederim kendisine 🙏🏻🧡 bize uzak kaçıyor diye gelemiyoruz bende medicana gidiyorum şimdi
Ahimess07 Nursemomm_ can hastanesinde devran Demir var. Ben Ege şehir hastanesine gidiyorum Erdem bey çok memnunum tepecikte ama size uzak :)
Nursemomm_ Benanneyimanne bizde tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmak istiyoruz bebeğime. Siz hangi sigortadan yaptırdınız acaba. Muayene ücretleri çok pahalı çünkü. Daha karlı olur diye düşündük. Canda hepsi geçerli oluyo mu? Yaptırdığınız sigorta herşeyi karşılıyo mudur? Sünnet filanda yaptırmayı düşünüyoruz.
Benanneyimanne Nursemomm_ hdi siğorta yaptırdık bız doğduktan sonra ben ve bebegıme toplam ıkımıze 1500 ödedık çok uyguma gelıyor 10 muayne onun 10 muayne benım hakkım var tahlıller ucretsız oldukı hastalandı yatarak tedavı vs var ıcınde ama çoğu sığorta sunnetı karsılamıyor malesef artık bızde oyle ıstedık ama yoktu
Sevsen Benanneyimanne bu sigorta hangi hastanelerde geçerli peki? Medicana? Birde tüm Dr larda yani Prof vs da geçerli mi?
Nursemomm_ Benanneyimanne keşke sünnette olsaydı 😊 peki kalça ultrason vs de öder mi acaba biz daha o süreçlere gelemedik :)
Benanneyimanne Sevsen yapılırken hangı hastanelerde olduğunu belırtılıyor sanırım bütün doktorlarda gecerlıdır tam bılmıyorum yanlıs bılgı vermeyım
Sevsen Benanneyimanne peki siz ne zaman yaptırdınız yani bu fiyat hangi tarihte verildi size? Bu arada bilgiler için teşekkürler
Sevsen Nursemomm_ sizin kaç aylık bebişiniz?bizimde kalça ultrasonu ve sünnet işimiz var?aynen dediğiniz gibi keşke sünnetide kapsasaymış