morkalp Bebeğinize pudra kullanıyor musunuz? Annem çeyizinde almıştı doğduğundan beri kullanıyorum altını temizledikten sonra pudralayıp bağlıyorum ama bitmek üzere ve 3 buçuk aylık oldu bebeğim. Kullanmaya devam etmeli miyim sizce??
Yagmursonrasitoprakkokusu morkalp ben kullanıyorum. Banyo sonrası koltukaltına, boyun bölgesine falan da kullanıyorum. Bebeğim 4 aylık
morkalp Yagmursonrasitoprakkokusu İlk ay banyo sonrasında da kullandım ama şu an kullanmıyorum artık sadece altını açarken kullanıyorum
morkalp YavruKurdum Anladım o zaman kullanmaya devam edeyim bende. Acaba belli bi süresi var mıdır, artık gerek var mıdır diye merak etmiştim.
boncukanne morkalp Her alt değiştirmede zaten krem sürüyorum pudraya gerek duymuyorum. Farkedersem ki biraz poposu kızarıyor ozaman zeytinyağ sürüp üzerine pudra döküyorum onun dışında kullanmıyorum uzmanlar fazla önermediği için.
morkalp AyazMerve Yaa neden acaba? Kanserojen madde içeriyor dedilerde bir ara ama dalin kullanıyorum ben içeriği temiz sanırım uzmanlar her markayı kullanmayın diyorlar.
Keremikonunannesi AyazMerve Bende öyle zaten 15 aylık oldu artık :)) benimde aldığım bazı setlerde bebek pudrası vardı onları da kendime kullanıyorum :) saçınız yaglıyken biraz döküp iyice karıştırırsanız kuru şampuan görevini görüyor :) malum artık eskisi gibi güne duş alarak başlayamıyorum☺️ Haliyle saçlarım da yağlanıyor yıkamadıgım günler pudrayla hacim veriyorum ☺️
AyazMerve morkalp Öyle okumuştum hamileyken araştırma yapıyordum , internete bakabilirsiniz . Daha sonra doktorumuz da önermedi 🤷♀️
Ikrazumra19 morkalp pudra cok zararli kansorejen maddeler iceriyor hatta artik kuaforler agda yaparken bile yasaklanicak kullanilmiycak
AyazMerve Keremikonunannesi Benim de annem almıştı, bizlere kullanmışlar tabi 😁Mantıklı bir kullanım 😂
wafflee_42 morkalp Haberlerde kansere yol açtığını duymuştum canım. Bende almistim daha paketi açılmadı