OyaGny Kızlar göğüslerimin kahverengi kısmının etrafı kızarmış birazda ağrı var mastit bu mu eğer buysa nasıl geçirebilirim 😥🥺
derinsmoms OyaGny evet mastit canim agriyan gogusunu bosaltmaya calis sagarak benimde oyle oldu ilerledigi icin iltahaplandi cerrahi operasyonla icini bosalttilar ilerlemeden sagmaya calis lahana yapragi koy
DogaIlaysMom OyaGny bebek yağıyla masaj yapıp; 2. Kademede sağıp ardından soğuk uygulama yaparak geçirmiştim ben. Umarım sizde de işe yarar 🙏
Snfk OyaGny duşa girmeden önce tamamen boşalt göğüslerini. Biraz ağrılı olacak ama dayan. Duşa girdiğinde hamur yoğurur gibi yumruğunla yoğur göğüslerini. Göğsünün tepesinden uca kadar masaj yap. Duştan çıktıktan bir daha sağım yap ya da emzir.
DogaIlaysMom OyaGny evet maalesef halsizlik başladı mı? Belki henüz mastit değil de tıkanmıştır siz masaj yapıp; sağın en iyisi ama en etkili emzirmek diyorlardı. En iyi bebek boşaltırmış memeyi
OyaGny DogaIlaysMom herhangi bir halsizlik yok iki göğsümden sütte geliyor normal bi şekilde sadece kahverengi kısmın çok azı kızarık kızarık olan yer de acıyor 😣
Meleka Mastit olunca gogusunuzde çok acı olur ve üşüme başlar ve ateşiniz yükselir bende oldu hastaneden geçmeden çözülmez mastit
OyaGny Meleka o zaman benimki öyle değil çünkü öyle bir ağrı yok göğsümün kahverengi kısmı kızardı biraz ondan acı var
bonbonjelibon Canım banyoya gir sabunla güzelce masaj yap hatta salla geçiyor iki kere oldu bende çok şükür öyle yapınca geçmişti
Kubraybars Lahanayi soğuk suda bekletip sonra göğsüne kompres yap sar gülüm ağrısını alir birkaç kez dene ama bide sicak duş al göğsüne iyice masaj yap zeytin yağıyla cok geçmiş olsun bol bol da emzir bebegini süt kanalların tıkanmış ondan agri yapar
OyaGny Kubraybars meme ucunun etrafı ağrıyor baya kızardı yani süt kanalları tıkandı diye mi ağrıyor yani
Kubraybars OyaGny Kuzum göğsünün kök kısımları falan ağrırsa genelde mastit olur ama acaba seninki gogus ucu yarası mi oldu bilemedim simdi sen hele bi zeytin yağı sür uçlarına dolap poşetindende birer parça kopar göğsünün ucuna sar ve açık kalsın o şekilde hava alsın kapatma bakalim