Liya Bugün 4. Ay aşısı ile sağlık ocağı vegaferon damla verdi. Kullanan arkadaşlar oldu mu? Yoksa başkasını mı önerirsiniz??? 🤷♀️
EymenArasGmze Liya ben 4 5 gundur kullaniyorum ama her kullanisimda oglum kan ilacini ve ictigi sutu hep çıkartıyor kusuyor artik vermemeye karar verdim resmenn hic kusmazdi oglum
Nily Liya kullanmayın sagşık ocaınınkini Purferro, ferrum, sidefer,nutrigen. Bunlardan birini seçin. Hepside iyi damlalardır
Liya Damlakrdgg Damlakrdgg evet ben de okudum. Kocaman paraben yazıyor??? Onun için araştırmaya başladım
Damlakrdgg Damlakrdgg mühendisinoğlu var instagramda ona bakıcam. Doktorumuza sorduk acele etme kullanmak için dedi 15 nisanda kontrolü var geldiğinde bakarız dedi
BelisinAnnesiii Bende sağlık ocağının verdiğini kullanmadım, kabızlık falanda yapıyormuş sanırım. Sidefer kullanıyoruz🤷♀️
Balbocegim Liya biz newvit kullaniyoruz icinde katki maddesi yok sut alerjisi oldugu icin doktorumuzda bunu onermisti eczanelerde zor bulunuyo ama internetten siparis verdim
Hayriyedeniz Biz 5 ay 2 günlüğüz doktorumuz parabensiz önerdi onu kullanıyoruz bestiron diye ayrıca oğlum çok rahat içiyor kusma yada tadını beğenmeme olmadı 🙏
Bulin Sidefer kullanıyorum çok memnunum. Ne kabızlık ne kusma hiçbirini yaşamadık. Severek kullanıyor oğlum😊72 lira fiyatı.
cerenduran Liya ben burada hep vegaferon ile alakalı olumlu şeyler yazmıştım. kullandım da. sonra neden herkes böyle post açıyor diye merak edip baktım içinde paraben varmış. asm hemşiremiz tanıdığım olduğu için güvenerek verdim okumamıştım bile. 25inde kontrolü var o zamanı bekliyorum doktorundan tahlile göre yenisini yazmasını isteyeceğim. şuana kadar gözle görülür sıkıntısı olmadı ama her sıkıntıyı da gözle göremediğimiz için risk almamak lazım.
Yesimgulcakir cerenduran ben 2 tane doktora sordum doçent içlerinde paraben var diye ikiside bu kadar küçük bebeklere kullanilabilen tek kan ilacı bu digerleri daha büyük çocuklar için o yüzden sağlık ocagının verdıgını kullan dediler ,4 damla verıyordum kusma yapıyordu böldük şimdi öglen 2damla akşam 2 damla verıyorum sıkıntı kalmadı
cerenduran Yesimgulcakir yaa. 9. ayda kan testi var hiç kullanmayayım dedim sonra duruma göre bakarız diye düşündüm. ama evde durduğu için içim rahaat etmedi bazı günler 2 damla verdim bazı günler 2+2 damla verdim yani 6. ayda başladım. 6 aylıkken vermişti. şuan 8. aylık ama bi şişe bile bitmedi. ne yapsam bilemedim gene 2 damla falan vereyim madem az kalldı zaten kontrole