Aslumay Bebeğimin sabah 18 olan sarılık değeri 26 ya çıktı yoğun bakıma aldılar çok korkuyorum üzgünüm basına gelen varsa yardımcı olabilir mi tecrübesizim beni ne bekliyor. Yardım edin nolur
alkilic Aslumay benim oğlum da 18le yattı 2 saatte bir süt götürdük hastaneye korkmayın üzülmeyin sütünüzü etkilemesin allahın izniyle geçecektir biz kurtulduk çok şükür bide bizimki kan uyuşmazlığından kaynaklanan sarılıktı bu yüzden 4 5 sefer yattı yoğun bakıma. 2 ay sürdü
MerveToprakk Aslumay Yoğun bakımda ışık tedavisi uyguluyorlar. Değer hızlı bir şekilde düşüyor. Merak etme hemen iyileşir. Belli saatlerde emzirmeye çağırıyorlar, sen sütünü de sağ hemşirelere ver. Yoğun bakımda bebeğe süt veriyorlar yoksa mama.
121015 Geçer korkmayın orda daha güvenli suan . Sarılığı normal bir düzene geldiğin de çıkartırlar ama sürekli emzirin ve mama desteği yapın ne kadar çiş ve kaka yaparsa vücuttan o şekil de atar geçmiş olsun
Aslumay Herkese çok tesekkür ederim ilk olunca acemilik oluyor süt sağiyorum sabah akşam bırakıyoruz. 26 dan 19 a düşmüş insallah daha da düşer. Bekliyoruz