Birgarip Kizlar spinal anestexi sonrası bel agrısı ceken var mı yada agrısı olduktan sonra gecen oglum 6 ayına giricek hale bel agrisi cekiyorum
Babymom123 Birgarip 5 ay oldu hala ağrıyor bebeğimin altını değiştirirken,giydirirken özellikle sırt üstü yatarken kilitlenip kalıyorum sahiden geçiyormu sırt üstü yatmayı çok özledim bea🙄
Merve_izmir Ben de sezeryan ile doğum yaptım bebeğim 19 aylık oldu hâlâ bel ağrısı çekiyorum geçer diyor herkes ama yok…
151120 3 buçuk ay oldu kızımın altını değiştirirken doğrulamıyorum o derece ağrıyor özellikle eğildiğim zamanlarda oluyor Ağrı benim kolumda ağrıyor doğumdan sonra hadi beli anladım da kol neden ağrır dayanılmaz oluyor bazen içten içten sızlıyor
S_SARIKAYA 151120 eğer kolunuzda uyuşma da varsa hemen bir nöroloji uzmanına görünün. Hamilelik nedeniyle sinirlerde hasar oluşabiliyor. Benim de oldu.
S_SARIKAYA 151120 başlangıç aşamasında olduğu için kolluk verdi. Olabildiğince düz tutmaya çalış dedi. Geçmeze yarım saatlik bir operasyon ile siniri arkadan öne alıyoruz için rahat olsun dedi ama geçti benimki