baharaksoy Merhaba güzel anneler 🤗 9 aylık bebeğim var geceleri sürekli uyanıyor ve emmek istiyor gece beslenmesini kesmek istiyorum sizler nasıl yada neler yaptınız? Benimle de paylaşırsanız çok mutlu olurum😊
Morfrenk baharaksoy bazı annelerin burda gece emmek için kalkan bebeğe su içirdiğini okumuştum zamanla azalmış uyanmaları
sapling baharaksoy canım doktorum 4 saat verme demişti sakinleştir pışpışla vs ama emzirme sakın 4 saat dolunca emzir demişti 3.alışır demişti denemedim ama öyle oluyormuş 1 yaşından sonra 6 saat dedi
baharaksoy Morfrenk bizimkine damacanıyı versen içer o kadar çok seviyor suyu etkili olur mu bilmiyorum 🤷🏻♀️
sapling tuval mesela 12 de emzir 4 e kadar uyanırsa asla emzirme sakinleştir pışpış yap geri uykuya döndür ama emzirme 4te emzir gene sabah 8 e kadar gibi.
tuval sapling anladım sonra 6 saate dönüyor büyüyünce. Çok bağırıyor emmeyince gazını da memede rahat çıkartıyor gazına uyanıyor
sapling tuval gaz sorunu varsa bilemedim canım bizimde ağlıyor ama müdehale etmiyorum bazen geri dönüyor uykuya
Minamm2020 Ya bende çok istiyorum gece kesmeyi ama benim kız fena vermeyince ağlıyor resmen evi ayağa kaldırıyor