1mom1baby Şu an en önemli konum deterjan 😅 İnternetten bakarak en iyi deterjanlari çıkardım bunlar övülüyor ama detaylı yorum bulamadım düşük sıcaklıkta bile etki eden leke bırakmayan renkli ve beyazlara kullanılan güzel kokulu deterjan lazım sizce hangisi ?
1mom1baby H1r4 bende powerini fairysini bilmiyodum neler neler çıkmış araştırırken öğrendim 😀 önceden art kullaniyodum sonra tursile geçtim kotu değiller ama bizim lekelere yetmemeye başladı leke çıkarıcı cok kullanmak istemiyorum koku çok karışıyor siz ne kullanıyorsunuz
H1r4 1mom1baby ben Bor marka kullanıyorum renkliler için ayrı beyazlar için ayrı olanını beyaz sabun katkılı kimyasal yok birde Türk malı olunca çok memnunum canım açıkcası 😊
1mom1baby Miine perwoll de kullanmıştım kokusu temizliği güzeldi ama toz deterjan gibi aylarca gitmediği için seçeneğe eklemedim siyahlar için perwoll kullanıyorum 😊
Miine 1mom1baby bana aylarca gidiyor canim kapağın yarısını döküyorum bazen 😊 zaten 50 yıkama diyor büyügü tursiller daha az 33 var 22 var
1mom1baby Oooo omo fark atıyo garibim rinso hiç oy almamış boynu bükük kalmış onada ben oy vereyim bari yazık
anne123455 Hiçbirini kullanmadım 😬😬 Perwoll yenileme onarım çiçekliydi sanırım kokusuna aşık oldum ondan alcam sanırım 😂
1mom1baby anne123455 perwollun bütün kokuları çok güzel siyah için olanı var siyahlar soldukca onla yıkıyorum canlanıyor ama toz deterjan gibi aylarca gitmiyor ya ondan tercih etmiyorum camasirhane isletir gibi çamaşır yıkıyorum 😂
Deletedmom5284 ben tursil kullanıyorum yıllardır hiç değiştirmedim bir ara ariel aldım sadece ama çok koku rahatsız etti döndüm geri 😂😂 güzel leke çıkarıyor
1mom1baby Deletedmom5284 şu an bende de tursil var bitmek üzere annemde onu kullanıyor memnun bende bi sorun var galiba 40 derece sıcaklıkta bile leke çıkarıcı koymayınca leke çıkarmıyor sürekli leke çıkarıcı koymakta istemiyorum kokusu oluyor makinem 3 yıllık temizliğini düzenli yapıyorum bide kısa programda yıkamak zorunda olduğum zaman oluyor düşük sicakliktada etki etsin istiyorum onun için başka bakıyorum 😊
Deletedmom5284 1mom1baby Yaa inan ilk kez duydum ama olabiliyor demek ki bende anneannem kullandığı için geleneği devam ettiriyorum 😂😂😂