Zeyzeym Kizlar 3 aylik bebegim var surekli parmaklarini emiyor bas parmagini ozellikle😱 oyle de uyuya kaliyor cogu zaman 🤷♀️ sebebini bilen var mi?
Tued Zeyzeym oral dönemde gayet normal . Artık ellerini keşfediyor ağzında salya ve köpürmede varmı 😊☺❤
iki-bal-kiz-annesi Zeyzeym ıkı kızım da bas parmaklarını emıyo bende küçükken emmısım normal galiba 😅
mirayyy20-20 Zeyzeym ellerini kesfediyor çünkü ve bu çok tatlı ben de başta engellemeye çalışıyordum ama engelledikce kalıcı olacağını okuyunca vazgeçtim birkaç ay emdi 6 aylık civarı bıraktı. Özellikle babası sonra da ben hadi kizim em diye parmağını goturuyorduk ağzına çünkü onu bırakınca bir süre uykuya dalamaz oldu. Yani sıkıntı yapma keyfini çıkar
MrsDumanAda Bu oral dönem bi bitmiyor bence herkesi oral dönem deyip kandırmayın o alışkanlık oluyor kızım bir yaşında emzik 2 ay aldı o zamandan beri baş parmağını emerek uykuya dalıyor bi önlem almak istiyorsanız doktora sorup geç kalmadan uygulayın
muhammedenes27 19 aylık parmak emerek uyuyoruz asla vazgeçmez uykuya dalamaz emmesse sorun teşkil etmiyomuş aklı erdiği zaman ancak bıraktıranşlğrmişiz