BalarisiYusra Merhaba güzel anneler evde lor yaptım ve peynir altı suyunu da dondurucuya koydum çorbalar için neyse sorum şu loru nasıl verebilirim tarifleriniz var mı neye katıp vermeliyim
nursocum BalarisiYusra omlet yapabilirsin ama azcık unda koy yoksa tavaya yapışıyor😂 ben avakadoyla muzu karıştırıp lor ekleyip veriyorum. birde öyle sadece loru veriyorum yiyor başka da bişey yapmamışım lordan
BabyGroot BalarisiYusra ben omletine koyuyorum birazda içine maydanoz koyuyorum mis gibi oluyo. Pekmezle karıştırıp kahvaltıda yediyorum. Fırında mücver yapacağım zaman harcın içine koyuyorum. Patates tostu nun içine koyuyorum. Peynir altı suyunu bi de makarna haşlarken kullanıyorum
covirgin BalarisiYusra irmik 1 tk kadar hasla lor yumurta karıştır pişir çok güzel oluyor yumurta pek sevmez oğlum ama sevmeye basladı diyebilirim
BalarisiYusra nursocum tamam öyle yaparım evet bugün tavada yumurta yapıyım dedim dibi tuttu çok az un koyunca tutmuyorsa öyle deneyim birde teşekkürler ☺️
BalarisiYusra BabyGroot mücver ve patatesli tost kaç aylık yedirilir birde ne kadar lor verilir 1 kaşık mı
BabyGroot BalarisiYusra ben 8 aydan sonra vermiştim. Başta her gıda gibi 1 çay kaşığı ile başla sonra artırırsın benim kızım şu an 12 aya yaklaştı 1 yemek kaşığı a yakın yiyor bebeğinin durumuna göre verirsin. Bi de loru yaparken sütü kestirirken içine 1 çay kaşığı tereyağ at biraz daha yağlı oluyor bebişleri yemesi daha kolay oluyor kuru olunca pek sevmiyorlar 😊
annesinin_kizi BalarisiYusra canım lorlu yumurta yapabilir sin yada tarhamalı lorlu yumurta Yaptığın pankek lere katabilirsin Boş yedire bilirsin
Annecikga BalarisiYusra Lor, yumurta sarısı,bebek bisküvisi, peynir altı suyu çok az da pekmez ekliyorum ben ☺️