Mrv-0809 Kızlar cildimde lekelerim var gözeneklerim var ve renk eşitsizliği var bunlar için neler önerirsiniz evde yapabileceğim yada krem :)
Bktbll Mrv-0809 bende burda bekliyim benimde diz ve dirsekte kararma oldu hamilelikte geciren krem varmi acaba
Yesillimon Mrv-0809 dermoroller öneririm kesinlikle bide procsinin ürünleri çok güzel dm den mesaj atin cilt tipinizi sorununuzu söyleyin ona göre serum krem öneriyorlar ☺
muhendisanne1 Mrv-0809 İsviçre ürünü Vivasan marka kalendula losyonun içine gözeneklerim için Vivasan biberiye yağı 1 damla, lekeler içinde 1 damla Vivasan limon yAğı damlatıyorum gece sürüyorum . Kesinlikle tavsiye ediyorum .
S_SARIKAYA Mrv-0809 tüm hanımlara cevap olsun bitkisel içerikli ürünleri olan bir firmanın satış temsilcisiyim. Ürünlerimiz sağlık bakanlığı onaylı ve oldukça etkili. Düzenli kullanımda sonuç almayan kişi yok elhamdülillah 🤗 @sumeyyesarikaya.hb ınstagramdan takip edip mesaj atarsanız detaylı bilgi verebilirim 🤗
Arenn Bendede wardı biraz azaldı önce ruşur taşı sürüyorum peeling yapmış oluyorum sonra dermoroller aldım 0.50 likti sanırım onunla geziniyorum sonra madeleb sürüyorum yatıyorum baya baya fark etti bu üçlüyle trendyoldan aldım hepsini
Arenn sonsuz17 bence geliyor gibi 1 hafta düzenli kullandım iyiye gitti cildim ama sonra yine üşendim 😂 dewam edicem ama alnımdaki lekeye iyi glemişti
sonsuz17 Arenn sudocrem sürdüm rengi iyice açıldı bunu da denesem keşke kurtulsam lekelerden emziriyorum her krem de kullanılmıyor
Arenn sonsuz17 kremin daha etkili olması için dermoroller alın bence önce yüzünüzü yıkayın sınra dermoroller yapın sonra da kremleyin daha etkili olur dermoroller acıtmıyor bu arada ilk çok çekinmiştim 😊