Borankus Kizlar merhaba konusmayi dinleyemedim arastirdimda ama net bir sey yazmiyor acaba kahvehanelerde acildimi acaba orta riskli gruptayizda perisan olduk 1 senedir kapali acilacak diye umut ediyorduk ama net bir cevap bulamadim
TospikOglusum Borankus ay bende durayım burda ne oldu nasıl oldu herşey tamamen eskiye donmuş mu ben hiç izleyemedim🙈
Yaseminofficial0 Cafe, restaurant,kahvehaneler %50 kapasite şartıyla sabah 07:00-19:00 saatleri arasında açık olacak. Hafta sonu yasağı sadece pazar günleri yapılacak (cumartesi çıkma yasağı yok)
Yaseminofficial0 Bebegimm1 kırmızı olan iller hariç, kırmızı olan iller yani (çok yüksek risk)'li iller hariç.internetten bakabilirsiniz kırmızı olan illere.hangi sehirdesiniz?
Bebegimm1 Yaseminofficial0 kirmızı illerin içindeyim malesef 😂 bi an sevindim sonunda nefes alabilicem dedim 2aydır ailemin yanina gidemiyorm karadenizde cogaldı diye biz evde oturmaya devam yani 😤
Queenmom Borankus haftasonu yasakları Riskli ve yüksek riskli bolgelerde sadece pazar günleri devam edecek aksam sokağa çıkma yasağı ayni devam kafe restaurant kahvehane gibi yerler sabah 7 aksam 7 şeklinde sadece dusuk ve orta riskli illerde olacak sekilde acildi il haritasini internette bulabilirsinz