Dilnur Arkadaşlar bebeğim 4 buçuk aylık sağlık ocağı hemşiresi kalça ultrasonu çektirmemi istedi bunun için ne yapmalıyım randevu almam gerekir mi yoksa acilden mi giriş yapacam hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz
fatmanurkantar Dilnur çocuk doktoruna gittiğinizde sizi o gönderiyor devlet hastanesinde randevu ile gitmenizde fayda var sıra beklemezsiniz çok basit usg ile bakılıyor zaten 5 dk sürmüyor bile
Sulegorkem Dilnur devlete gidiceksen çocuk bölğmüne randevu alıp gitmen gerek doktor yönlendiricek ama özele gidiceksen arıyıp kalça uturosunu çektirmek istiyorum dediğiniz detaylı ulturoson bölümüne randevu yazıyolar
UlkerSD fatmanurkantar 😍😍 bizde Bülent samlıya gidiyoruz sezar hastanesinde 😂 ya iyi oldu seni gördüğüm 2 ay kaç günlük oldunuz şimdi🥰
fatmanurkantar UlkerSD 2 ay 4 günlük olduk 🤗 evet yaa Bülent beyde çok çok iyi 👍🏻 nasılsın nasıl gidiyor bebiş nasıl
UlkerSD fatmanurkantar bizde 2 aylık olduk kuzum iyiyiz valla alıştık sayılır 😍 kalça ultrasonu çektirdik rota aşısı yaptırdık falan zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum siz nasılsınız bebişle🥰 40 sonrası gittin mi doktora ben hala gidemedim🤦🏻♀️
Lavitaebella UlkerSD fatmanurkantar merhaba kuzlar,ikiniz de adanadasınız sanırım. Ben de süleyman bey e gidiyorum. Benim bebiş de 3,5 aylık😊memnun oldum😊
fatmanurkantar UlkerSD bizim aşılarımızı sağlık ocağı 8 Mart’ta getirin dedi hepsi aynı gün olacağından bizde rotayı yaptırmadık daha kalça çok şükür yaptık temizdi 🙏🏻 Gittim ben 48 günlükken rutin geçti bir sıkıntı olmadığını söyledi çok şükür
UlkerSD fatmanurkantar ya sanırım bizim de 8 Mart’ta aşılarımız sağlık ocağı aramadı öyle oluyormuş sanırım😇 ben gidemedim ya 40 sonrası 😏
fatmanurkantar UlkerSD sezeryen sonrası aslında pek gitmiyorlar burda okuduklarım normal Doğumdan ötürü dikiş durumlarıma falan baktı iyileşmişti çok şükür zaten sizde ultrasonla bakıyor tek ben kızıda götürünce ikisi aradan çıkmıştı
Lavitaebella UlkerSD bebişle geçiyor günler. Çok bunaldım evde bu aralar dışarı çıkıyoruz güneşi gördükçe onun haricinde evde müzik açıyoruz,oyun halısında oynuyor kuzucuk. 2 gündür hastayım boğazım çok fena,ilaç kullanmak zorunda kaldım hatta.
UlkerSD Tubutubu zorunlu değil canım devlet karşılamıyor malesef özel yaptırılıyor. Zehirli ishal Burda yaptırmayıp pişman olanları okudum dün yaptırdım 2 doz şeklinde olanından 3 dozu da var birinci dozuna dün 267 lira verdim
UlkerSD Lavitaebella geçmiş olsun ya aynı bizimde öyle geçiyor zamanlar sizinki oyun halısında ne kadar süre kalıyor