Oznuryunus Doğduğundan beri hiç olmamıştı şimdi ayaklarını topluyor ve kakasını biraz zor yapıyor bir haftadır çok huzursuz ilk bebeğim ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Birminikannesi Oznuryunus youtubeden bebek masajı acıp yapabilrsin gaz çıkarmak için cok yardımcı oluyor
Musonn58 Oznuryunus nurse haverys colex şurup kullandım ben bebeğim bayağı rahatladı ve gazını kendi çıkardı
06082020 Oznuryunus poposuna kulak cubuguyla zeytin yağını sürün ayaklarını karnına dogru bastırın bide mutfakta Aspiratörde sakinleştirmeye çalışın
esmerayes Oznuryunus 2. ay bagirsaklar gelisime girdiginden dolayi gazin tavan yaptigi donem ve ayrica atak donemi o yizden canim. sicak banyo cok iyi gelir bide nurse harveys colex cok etkili
Aselbade Bende biogaia damla kullandım aşırı faydasını gördüm Kızım mosmor oluyordu ikinmaktan bacagini hep karnina dogru cekiyodu cok fayda etti tavsiye ederim
06082020 Oznuryunus bi iki kaşık su verin isterseniz normalde 6 aydan önce su verilmiyor ama belki iyi gelir
06082020 Oznuryunus biikj kaşıktan bisey olmaz can evler kaloriferli olduğu için ağızları kuruyor bide yine sen bilirsin