Sibel22 Kızım sabahtan beri huzursuz eller hep ağızda ateşte 37 lerdeydi şimdi 38.1 olmuş acaba şurupmu versem başka nasıl düşer
jap Sibel22 ılık suya oturt oynasın 15 20 dk. Tampon da yapabilirsin ılık su veya gül suyuyla. Duştan sonra düşmezse şurup verirsin
Balkupum2505 Sibel22 eklem yerlerine ılık bez koyun kalın giydirmeyin birde duş aldırın düşmezse şurup verin
Sibel22 jap hemen yaptım çok teşekkür ederim inşallah düşer doktoruda aramadım bu saatta dedim burda bi sorayım
Sibel22 Balkupum2505 bende tam tersine üşür diye yelek bile giydirdim çocuğa şimdi suya oturttum tabide normalde ince giydiriyorum yine öyle yapayım
Balkupum2505 Sibel22 ateşi varken sakın kalım giydirmeyin Allah korusun havale gecirir. Mümkünse sadece beziyle bile kalsın
Dorika Diş 38i geçmez diyorlar bence yarın sabah doktora götürün. Benimki de 38i geçmişti diş sandım meğer 6.hastalıkmış🤦🏻♀️ Sıkıntı yapmayın örnek verdim ama yarın gidene kadar ince müslin örtü örtün ve sık sık lavaboda yüzüne su vurun
Sibel22 Dorika 38.1 oldu bizimde gecede kontrol edecem devam ederse mutlaka giderim peki diş ateşi kaç gün sürer bi bilginiz varmı
Sibel22 Synmannesi ılık suya oturttumda fayda etmedi daha yanmaya başladı sanki hemen ölçmeden verdim hemen düşmeye başladı
Defnem20 Canım şurup ver riske atma daha fazla yükselirse ilaç vermenize rağmen inat ediyorsa ateşi doktora götürün derim. Sağlıkla kalın.
Sibel22 Synmannesi bidaha yapmadı ama dişler iki nokta görünüyor artık ondanmış heralde tam nezaman patlar acaba