Kevser-Kor Kızım 5 aylik 3.ayında geceleri uyumuyordu bende beyaz gürültü açtım yanında çaldı hemen uykuya daldı uyanmadı o günden beri sabaha kadar ses açık uyuyor gündüzde aynı ne yapabilirim?
3children1mom Kevser-Kor Sabaha kadar mi😳 Ben de o şeklde uyuttum hep doğduktan itibaren ama dalınca kaparim karanlık ortamda uyur teli de ters ceviririm los bi ışık olur Emzirmeye kalktıgımda da da aynı şekilde daldıktan sonra cekerim
Mom091 Kevser-Kor yaklaşık 1 yıl sabaha kadar müzik+pişpiş sesi çaldı. Kızım kendi istemedi 1 yaşından sonra. O şekilde bıraktı. Kendileri karar veriyor biraz☺️
3children1mom Kevser-Kor 🤔 neden acaba herhangi bir deişiklik oldu mu mesela odasını ayırmak v.s gibi
Kevser-Kor 3children1mom hayır daha 5 aylik bizim odada uyuyor ama 3.ay atağında uyumuyordu asla çok direniyordu uykuya beyaz gürültü açmıştım yerine koyunca kapatıyordum normalde o gün her kapattığımda uyandı bende artık bayılacaktım uykusuzluktan eşimde bırak açık kalsın bide öyle deneyelim dedi 4 saat uyudu uyanmadan sonra emdi uyudu o günden beri açık