SertapHilal Alerji ve egzaması var, kaşıntıdan uyuyamıyor. Krem veya damla önerirmisiniz? İşe yarayan
-Eliz SertapHilal bizimde alerji olmuştu doktor beklazon dıye bi krem yazdı o iyi geldi toparladı yada bepanthol sensiderm de iyi bi krem 👍🏻
SertapHilal Kubrasen93 Kaç tane doktora gittim hepsi farklı krem önerdiler ama hiç biri bi işe yaramadı maalesef
Selingokhan Benim oğlumda öyleydi , iki gün önce biodermanın atopik ciltler için olan kremini aldık yaraları baya iyileşti cildi nemli 🤩 çok memnun kaldık biz
Leylus Selingokhan ya nasıl ümit verici bi yorum 9 aylık oğlum hem alerji hemde egzaması var arkadaşım dediği gibi kaşıntıdan uyuyamıyor mustela stelatopia ve laroche posay kullanıyoruz ama nemlendirme ilk birkaç gün yeterli geliyor sonra alışıyor yetmiyor biodermayi çok duydum bide onu denim o zaman tam adı ney acaba yüzede sürüyorsunuz degilmi
Deletedmom_29 Selingokhan ah ah ben günde üç defa sürüyorum onu ama nemlendirmek dışında bir etki etmedi oğluma maalesef 😢
Selingokhan Leylus 2 gündür kullanıyoruz ama etki geçici olmaz umarım 🙏 bizde mustela kullandık bu ksdar etkili olmadı yara üzerine locoderm sürdüm 2 gün sürdüm ama bırakınca tekrar oluştu, kaşıntı için bepantol sensiderm sürdük o da nemlendirme anlamımda tek başına yeterli gelmedi bizde çok çaresizdik en son bunu denedik şimdlik çok memnunuz bioderma atoderm creme diye geçiyo yüze de uyguluyorum
BeyzaLivaLeyla SertapHilal egzama kaşıntılı olan yerlerine mısır nişastalı suyla silin çok iyi geliyor kaşıntı ve kızarıklığını alıyor bunu gün içinde devamlı yapabilirsiniz gazlı bez veya pamuk tampon tampon uygulayın kuruyunca nemlendirin arkadaşların dediği bioderma çok iyi geliyor her yerine sürebilirsiniz çok geçmiş olsun inşallah ♥️🌹
Egelim SertapHilal Bioderma Atoderm kremini öneririm, atopik ciltler için. Bizde çok işe yaradı, ben de öneri üzerine almıştım ve çok memnun kaldım.
Emir123ali SertapHilal bepanthol sensiderm kaşıntı giderici krem 👍tavsiye ederim çok iyi geldi bize bizim vücudunda vardı 1 gün arayla duş aldırıyorum vücuduna sadece artıç sabunuyla ilifliyorum ardından bepantholle nemlendiriyorum şükür geçti
Emir123ali SertapHilal nye alerjisi var yani geçmiyorsa çünkü yediği veye sizin yediğiniz tetikliyor başka bişey var çok aynı şeyleri yaşadım
SertapHilal Emir123ali Ne olduğunu çözemedim işte, çünkü yüzü hep kızarık ve belirtileri sürekli devam ettiği için hangi yediğime tepki veriyor anlayamıyorum 🤷🏻♀️ Kan testi yapıldı sonuçlar bu ay çıkacak bakalım
Emir123ali SertapHilal canım süt ürünleri gluten yumurta elma havuç margarin kakao armut muz salam bunların hepsine bizim alerjimiz vardı bunların kestik hepsi geçmişti alerji mamasıyla yoksa hiç bir krem ilaç sadece anlık geçirir alerji ne oldunu bulmadan maalesef geçmez allah yardımcın olsun kaç aylık bebeğin
ALWOZN SertapHilal doktora danışman daha iyi olur canım, ben kullandığım ve iyi gelen kremi önermek isterdim fakat, olumsuz bir durumla karşılaşmanı istemem. Her bebek farklı. Ama İyi bilirim o durumu, benim gördükçe içim parçalanıyordu.