Uzaymekiii kursadsrkndyg ben bi dönem düzenli kullandım çok faydasını gördüm sonra zaten süt kanalları ve salgılama normale döndü damla sayesinde bıraktım ama hala regl dönemlerimde kullanıyorum çok işe yarıyo👍🏼
Cicegiburnundaanne Mlsyldz Topkek Depresif_polyanna Cansuuuu Zeynepal peki hanimlar bi zarari varmi bunun yani yararli seylerin illa bi olumsuz durumu oliyor ya bunun varmi eczaneden alrken herhangi bi uyarida bulundularmi??
Depresif_polyanna Ben çok faydasını gördüm.her gün aksatmadan içiyorum 40 gündür.bi de yanında humana still tee nin çok faydasını gördüm.
Mlsyldz Muhteriz bi kez denedim onu ama onun faydasını görmedim ben tekrardn Galactago kullanmaya devam ettm
Mlsyldz Cicegiburnundaanne hayır bn bi zararını görmedim alirkende bisey demediler zaten ilaç değil ki bu bitkisel bisey olduğu için bisey demediler
Cansuuuu Cicegiburnundaanne hayır ben hiç bi zararını görmedim ve eczanelerde günde kaç defa kullanman gerektiğini söylüyor ama benim tavsiyem n11 de de satılıyor ve eczaneden daha çok uygun ben hep ordan alıyorum çok da memnunum
Depresif_polyanna Cicegiburnundaanne doktor tavsiye ediyor zaten içilmesini.ben hiç zararını görmedim.
Cicegiburnundaanne Mlsyldz yinede tamamen dogal degil ya ilac gbi dusundum ne kadar iyi acaba benimde sutum az oyuzden kullanmalimiyim diye kararsizim
Mlsyldz Cicegiburnundaanne ilk başta bnde tereddütle yaklasmstm ama bnde ise yaradı ana herkeste aynı etki olmayabiliyor tabiki yinede deneyin bi ama faydasını gorursenz devamlı kullanin tabki bn devamlı kullnmada faydasini daha co grmstm
Cicegiburnundaanne Cansuuuu gercektenmi ya ben bu tarz seylere internetten asla guvenmem nasil cesaret edip iciyorsunuz..bisuru sey duyuyoruz gidadan zehirlenenler ölenler heleki emziriyorken bebegime gecer riskini alamazdim
Defne07 Uzaymekiii regl dönemlerinde süt azalıyor mu? Ben galactago kullanmaya başladım dün ama tam regl dönemime denk geldi. O yüzden etkisini şimdilik anlayamadım.