snowflake 1 ay 18 günlük bebegim var özellikle akşamları sanki biyeri ağrıyormuş gibi çok ağlıyor geceleri 20 dk uyuyup ağlayarak uyanıyor ve sabaha kadar böyle devam ediyor gazı çok fazla birde 60 cc mama veriyorum doymuyormu acaba anlamıyorum napacamm 😭😭
Yenidennn snowflake bebeğim 2 aylık falanken başladı aynı duruma, 5 6. Ayda düzeldi kolikti maalesef. Hergün ayni saatte başlar, asla susmazdı.
Sena00 snowflake gazı varsa karnını açın zeytinyağı ile hafif hafif masaj yapın iki bacağınıda bir aşağı bir yukarı götürüp getirin karnına doğru yavaş hareketlerle gazı çıkacaktır inşallah birde mamasını değiştirin biz Bebelac Gold kullanıyoruz gayet gazını cikariyo rahat şekilde
melektolga Mama gaz yapıyo olabilir mamayı değiştir bence,her mamadan sonra gazını çıkarıyor musun?banyo yaptır yatır birde iyi gelecektir,yüz üstü tut oda gazını çıkarır
snowflake melektolga aptamil kullanıyordum doktor önerisiyle sma ya başladım dediklerinizi yapıyorum ama pek fayda etmiyor gibi 😔
beratcan3446 snowflake bio gaia diye damla var gaz damlası çok ama çok etkili benim oglumda kolikdi gecesi gündüzü yokdu yemin ederim bi gaza insan o kadar mı sevinir belediye hoporlerine verip bütün İstanbula dinletesim geliyordu öyle mutlu oluyordum. 🤣 kaarnını hafif basturarak zeytinyağı ile saat yönüne dogru ovala sırtını ovala ayaklarını gögüsünden karnına dogru aşagıya çek gazı çıkana kadar devam et bu çok etkili bir yöntem ama ilk çocugunuz ise yapmayın korku heycan panik var ise açlıgınıda parmagına agzın aver emiyor ise arıyorsa açtıır diye biliyorum
Gokce_mom snowflake yani bi tür ilacı yok genelde 3 ayın sonunda bitiyor biz 4 e girdik daha yeni yeni azalıyor beyaz gürültü en iyi yardımcın olur bide bol bol masaj internette kolik Bebek masajı videoları varını gözat istersen
snowflake Sena00 aptamil kullanıyordum doktor önerisiyle sma ya geçtim canım malesef ki masaj yaparken çok ağlıgor yapıyotum ama çok kısa bi süre ağlaması çok fazla oluyor
Masalseyhan snowflake kuzum sma bizimkini mahvetmisti ya kolikti bizimkide hipp combiotic oneririm 7 aya kdr onu kullandik o gaz yapmiyor. Biz 5 aya kdar cektik koligi malesef seni cok iyi anliyorum, 60cc yeterliZ.. bebek uyutucu muzikleri deme kolik müziği bn oyle uyutuyordum susuyordu bide emzik kullan.. bizimki gece 1 de baslar sabahin 6 sina kdr susmazdi
snowflake Masalseyhan hippi çok övüyorlar bende denemek isterim nekadar gaz damlası da versem çare etmiyor😔 peki mama yı değistirirken doktoruma bildirmeme gerek olur mu
snowflake Masalseyhan evet bizde öyle saatlerce sallayıp uyutuyoruz yatağına koymayla geri uyanıyor şuan uyuyor ama busefer de ben yorgunluktan uyuyamıyorum resmen
Masalseyhan snowflake valla ayni bizde kuzum hangi damla kullandiysak ise yaramadik.. ben bildirmedim doktra hic mama degisiminde
Masalseyhan snowflake ama kolik müziğini dene derim etkisi var omunda.. bebek uyutucu uygulamanin adi.. bizimki alisti ama suan 14 aylik hala ayni muzikle uyuyo ya😂
snowflake Masalseyhan Bide sma ya gaz yapmaz anne sütüne en yakın devam sütü diyip onu önerip duruyorlardı demekki oda gaz yaparmış bu ikinci kutu yeni aldım daha doktor randevumuza da var olmazsa değiştirim mamayı
Pekmeziletahin Benim arkadaşın bebeği böyleydi kolik mamaları var ondan içiriyordu biberonunda onlar için özel biberonlar var ondan almalısın birde o çingene beşiği diyorlar 6-7 ay hep onda yatırdılar çocuğu canım çok geçmiş olsun