Epifenomen-gkc Gamzee3 günlük pastörize ile mayalıyorum çok memnunum. Açık süt hiç içime sinmiyor. Yüksek derecede kaynayınca tüm iyi bakterileri ölüyor ama bazı zararlı bakteriler ölmüyor
Es-esm Gamzee3 ben açık süt alıyorum dün aldım pek içime sinmedikapali daha mantıklı aslında pastörize eilmesi önemli
Gamzee3 Epifenomen-gkc bende mayalıcam yoğurt kararsız kaldım doktorlar bile bu konuda ikiye ayrılmış
Drnk Gamzee3 köyden geliyor babannesinin kendi ineğini sütüyle mayalıyorum mis gibi oluyor sapsarı altın gibi yoğurt
archmom Cutes nasil yani asil acik sutlere güvenilmez.Bana cocuk doktoru kesinlikle pastorize sutle mayala dedi hicbir doktor da acik sutle yoğurt mayalamayi onaylamaz
Cutes Gamzee3 günlük sütlerin paket sütlerrden bir farkı olmadığını okumuştum bir yerde. İçinde herhangi bir katkı maddesi var mı onu da bilmiyoruz. Ama açık süt yüzde yüz doğal ve bu şekilde yapılan yoğurt daha lezzetli oluyor.
Busrabektas Gamzee3 Doktorumuz çok güvendiğiniz bildiğiniz çiftlik vs bi yer değilse açıktan almayın, günlük süt ile mayalayın dedi ben de o şekilde mayalıyorum.
Pnnr Gamzee3 Açık süt aliyorum lorda yapiyorum peynir yerine veriyorum yogurtta cok lezzetli yagli ve kaymakli hergun yogurt veriyorum 6 ayliktan beri birkac gün ancak şasmistir 11aylik suan 🤗