Yigitosmanbebek Merhabalar biz 2.5 aylık iken yaşadık meme reddini anne sütü doktoru ve hemşiresi ile görüştüm güzel bilgiler aldım ve uyguladım şuan da rahatız ama arada tekrarlıyor.bende size anlatıyım.faydasi olur umarım.oncelikle meme reddinin nedenini bulmalısınız örneğin sütünüz tazyikli mi geliyor yoksa dikkatimi dağılıyor emerken,Biberon kullanımı en sık red nedenlerinden,ağrı bı koku parfüm sıkmanız,besin alerjisi vb gibi belli baski nedenlerdir. öncelikle emzirirken ısrar etmeyin kızmayın ten teması çok önemli bebeğiniz üşümez sizin sıcaklığınız onu üşütmez birlikte duş almak çok daha kolaylaştırır meme reddini aşmanızı memeyi tekrar banyoda kabul edip emmeye devam eden çok bebek var.odanız loş ışık ve sessiz ortamlarda emzirin çok faydası var ve en önemlisi ona farklı pozisyonlarda emzirmeyi teklif edin illaki kabul edicektir örneğin gezdirip ninni soyliyerek yada çanta tutuş pozisyonunda emzirebilirsiniz 10 dk da olsa zamanla süresi articaktir sabredin yeterki pes etmeyin bu bir süreç umarım kısa sürede geçer sizin hissettiğiniz herşeyi hissediyor rahat olun stres yapmayın 🤗🌸