EsraKerimm Merhaba arkadaşlar iPhone 11 telefonum kendi kendine dokunmasam da ekran görüntüsü alıyor böyle bi sorun yaşayan var mı 🤦🏻♀️
sut_kuzusu EsraKerimm benim telefonum kendi kendine sesi tamamen kısıp açıyordu garantiye yolladık yapıldı.
Halee_bilgee48 Benim eşim kullanmıştı. Yeni sürümlerle güncelledikçe arkasındaki elma işareti var ya oraya 2 kere vurunca ekran görüntüsü alıyordu. Onu ayarlarından düzeltebilirsin istersen.
Busrabektas EsraKerimm çünkü arkada kameranın ordan ya da elmanın ordan kısacası arka tarafa iki kere dokunulduğunda ss alıyor, sıklıkla benim basıma da geliyor:)
Halee_bilgee48 EsraKerimm benim eşim telefonu masaya koyduğunda bile ekran görüntüsü alıyordu. Belki sen farketmeden parmağın dokunuyordur o zaman ss alıyordur. Ben şuanda 11 pro kullanıyorum öyle bi sıkıntım yok siz ayarlarına bakın bi telefonun
EsraKerimm EsraKerimm ya saçma sapan yorum yapmayın gereksiz gereksiz.kaç gündür cpzum bulamadım burda kullananlar vardır diye yazdım.iPhone 11 miş ne gereksiz konuşmalar gören dicek dünyayı aldım da yazıyorum 🙄 altı üstü bir telefon çok acayip insanlar var cidden
EsraKerimm Halee_bilgee48 benim de öyle ama suan buradaki arkadaşların verdiği öneriyle sorunun halledildiğini düşünüyorum