_elmaliturtam Merhaba güzel anneler Kızımı besige alıştırmaya çalışıyorum da dönence almaya karar verdim böyle rengarenk müzikli projeksiyonlu da olabilir öneriniz var mı acaba. Tabi çok uçuk fiyatlı olmazsa sevinirim 😇
Giizz _elmaliturtam fisher price almıştık bizde ama inanın hiç kullanılmıyor boşuna para vermeyin derim 🌸
Bulutbey _elmaliturtam bende Vtech marka uyku zamanı var. Yansıtmalı ışığını hiç kullanmadık ama uyku müziklerini çok kullanıyoruz. 7.aydan beri full her gece çalıyorum. Ağlama sesine duyarlı olması da güzel.
_elmaliturtam Giizz ya çok pahalilar zaten dolaptan almayı düşünüyorum oyuzden hatta. Alistiramiyorum bı turlu bugün uyuttum sürekli uyandı bide seviyo oyuncakları en azından bakarken uyur diye düşündüm bende
_elmaliturtam Bulutbey bu üç tane kuş var hani projeksiyonlu onu diyorsunuz değil mi bakmıştım ona çok beğendim de kararsiz kaldim
Bulutbey _elmaliturtam belki yenisinde öyledir bana kuzenim vermişti. Ayın üzerinde oturan bir ayıcık var bizimkinde şu videodaki ürün