Asdffghjj 4 aylık bebeğimin yüzünde kızlarınlar oluştu egzama sanırım şampuan dalın kullanıyorum sanırım ondan oldu siz hangi şampuanları kullaniyosunuz yâda hangi şampuan iyi gelir yuzumuzee
Zekimurendebizigorecekmi Asdffghjj Ahh dalin berbat bi marka .. Bence durumunuz varsa hemen mustelanın stelatopya serisine başlayın . Hem kremi hem de şampuanına . Bizim ki hemen toparladı .
Zeynepekr Asdffghjj Mustela stelatopia kullanıyorum pek memnun kalmadım ama krem olarak bioderma atopik dermatit kremini kullanıyorum memnunum. Bende farklı bir şampuan arayışı içindeyim
Ygz30 Atopik dermatit bizim problem.Bioderma atopik dermatik vucuk ve saç şampuanı+nemlendiricisi geçmiş olsun
DorukHilal Kesinlikle mustela .. ama alamam yüksek meblağ diyorsanız baby Me nin şampuan içeriği güzel ve temiz. Ama egzama gibi birşey var ise doktorunuza danışarak kullanın derim.
Zeynepekr Asdffghjj kızarıklık ve kuruluk şeklinde vücudunda çok yoğun maalesef . Ben diyette yapıyorum ama hafiflemedi bile
Kadriye043043 Asdffghjj biz uni baby kullanıyorduk doktorumuz sebamed önerdi iki tanede krem yazdı onları kullanıyoruz yaklaşık 10 gündür vücudu pütür pütürdü şükür yumuşacık oldu