SeymaKaya Oğlum 5 ay 5 günlük dış çıkardığını nasıl anlayacam huzursuzluk ve ateş mi yoksa ağzında diş olduktan sonra mı huzursuxlanıp ateşleniyor 😻bidw o ağrıları için karanfil ve zeytinyağı öneriyorlar bunu direk kullanayım mı yoksadoktor onayı mı alayım
Mu-Mi SeymaKaya diş çıkarmadan huysuzlaniyo atesleniyo salyası oluyo o dediğin karışımı da ben hiç kullnamadim
Anne80 SeymaKaya benm kızım 4 aylık oldgndan beri biraz huysuzlanmıstı ama uyurken ağlıyodu o da birkaç gece yani sürekli değil burdan sordum ataktır dediler halbuki ataga dair bişey yaşamadık meğersem dişmiş😍 bugun kızımn dişleri patladı ucu göründü 4 ay 13 günlüğüz erken geldi biraz 🙈 gece uyurken ağlıyodu ya da inliyo gibi sesler çıkartıyodu gündüz bişeyi yoktu en son dün gece işte ağlamalıydı uyanınca bişey yok cıvıl cıvıl sabah baktım diş gelmiş
Mom079 SeymaKaya ilk alt iki dişi kendiliğinde ateşi olmadan kolay çıktı. Ama üst dişleri süründürdü bizi resmen mahvolduk
SeymaKaya aysenurakb Burcinn3 Mu-Mi teşekkür ederim benim çocuk 3 aylıktan beri salya var ve elihep ağzında ama gelen giden yok 😅
Burcinn3 Huysuzluk,kulak çekme , salya direk anlarsınız merak etmeyin ben soğanlı kürü deniyorum ama oğlum 8 aylık bence doktorunuza danışın
aysenurakb Bende karışım kullanmadım huysuzluk ağız salyasında bariz artış sürekli memede kalma isteği herşeyi ağzına sokma çabası gibi belirtileri olmuştu bizde ben kendimce kaşıyıcısını buzdolabında beklettim havuç verdim boğazına kaçırmasın öğürmesin diye başında bekledim soğuk havuç ve kaşıyıcı epey rahatlatmıştı
SeymaKaya Mom079 ayyyy korkuyorum Bi atak Bi diş biri bitiyor biri başlıyor neyse tabisağlıkşarı yerinde olsun da🥰