ilknurcelik Bebeğim 9 aylık çok hareketli olmasına rağmen emeklemiyor. Döne döne geziniyor yerde. Bu zamandan sonra emekleyeceğini zannetmiyorum emeklemeden yürüyen bebek var mı kaç aylık yürüdükler ?
DerenGrkemYetiker ilknurcelik tam bizi anlatmışsın canım biz de 9 aylığız aynısıyız. Ama 11 aylık emeklediğini söyleyen arkadaşım var bilemedim ben de.
Papatyamoms ilknurcelik ben kendim direk emeklemeden yurumusum8bucuk aylikken kardssim de oyle emeklememiş normal bencd olabilir 3.kardesim emekledi oyle yürüdü
cerenduran emeklemek aslınsa bir gelişim basamadı değildir. çocuğun bir yerden başka bir yere gitme ihtiyacını giderdiği bir yoldur. kimisi emeklemeyi seçer kimisi döne döne gitmeyi seçer. benim yeğenim de oturur pozisyonda ayaklarını çeke çeke ilerlerdi hiç emeklemedi şimdi yürüyor 11. ayda yürüdü. kızım da tırtıl gibi ilerliyor ama kafasını çok çarptığı için bırakamıyorum yürümesini bekliyorum
Ayb cerenduran emekleme bir gelişim basamağıdır. Ancak bazı bebekler bu aşamayı atlayıp direk yirümeye başlayabilir. İki durum da normaldir.
Balannesi ilknurcelik Benim oğlumda 4 aylıkken döne döne gitmeye başladı fakat 9 ayı geçerken emekledi 😂 ben hiç emekleyeceğini düşünmedim çünkü tutunarak bütün evi gezebiliyor.
Denizmelisa ilknurcelik benim kızımda 8,5 aylık hala emeklemiyor. Bi yerden tutunup kalkmıyor bende merak ediyorum. Arkadaşım bebeğiyle aynılar. Arkadaşımın bebeği emekliyor tutunup bi yerden ayaga kalkıyor. Üzülmüyor değilim 🙈
NrYlmzTsr Ben 🤣 ben kendim emeklemeden 1 gecede kalkmis yurumusum. Oglum 6. 5 aylik henuz emeklemiyor.
fatmanurkantar ilknurcelik ben emeklememişim annem fok gibi süründün bir kaç hafta sonra koltuk kenarlarına tutunarak yürüdün 11. Aylıkken diyor her bebek aynı olmayabilir
cerenduran Ayb hiç de o kadar incelikli düşünmemiştim araştırınca gördüm hakikaten öyleymiş kendim de formasyon eğitimi aldım başkası sorsa belki düşünürdüm ama benim kız emeklemiyorsa kesin böyledir dedim herhalde 😄
Ayb cerenduran evet bebeklerin napacağı belli olmuyor böyle durumlar olabiliyor. ☺️Keyifle büyütün bebeğinizi sevgiler🙋🏼♀️
Yasedem ilknurcelik valla benim kızda aynı 11 Ayı bitecek döne döne gidiyor emekleme pozisyonuna geliyor ama salıyor kendini