Blt-0505 Ne zamandır arıyorum ya bir türlü karar veremedim aslında beğendiklerim var ama çok pahalı hem kullanışlı hem rahat uygun fiyatlı ne var bilgisi olan yardım edebilir mi 😬
Mom091 Blt-0505 şu a101lerde şokta bimde satılan mama sandalyeleri hem uygun hemde çok güzel. Ben 1,5 yıldır kullanıyorum. Daha 3 çocuk büyür bununla☺️
Arenn Blt-0505 ikea antilop hafif ve kullanışlı chicco da war bende ama eşşek yükü gibi yerinden kıpırdamıo kaldırdım onu ikea candır
Goksen_2 Blt-0505 ben BİM’den aldım o kadar kullanışlı ki hem uygun fiyat hem kaliteli ve bebeğim de çok rahat içinde ☺️
Merve Blt-0505 ben kendi evimde joie mimzy kullanıyorum. Annemde kullanmak için a101 den almıştık. Onu çok daha rahat kullandık 🥰🥰
ZumrAsel Blt-0505 civilden aldık biz, daha yeni aldık. Gayet de memnunum araba alır gibi uçuk fiyatlar vermeye gerek yok sonuçta çocuk mama sandalyesin de yaşamıyor. 140 ₺ fiyatı civil sitesine girip bakabilirsiniz dusunurseniz.
Ayca_ogun1 Blt-0505 elele markalı mama sandalyemiz hemde masa sandalye şeklinde de kullanılıyor çok memnunuz fiyat olarakta uygundu bu markayı bebek arabasında denedik memnun kalınca mama sandalyesinde hiç düşünmeden tercih ettik