morkalp şoktayım, üzgünüm, inanmak istemiyorum, keşke yalan haber olsa, keşke hiç görmemiş olsaydım şu haberi!!!! ne desem bilmiyorum ya lanet olsun lanet olsun lanet olsun 😫
Balkizlarim morkalp tobe estağfurullah dicek o kadar lafım var ki terbiyem bu sade etmiyo Allah yoluna adadım ne demek odun insan oduna bile hakaret edemem em azindan işlev görüyor yaaaaaaaa …..
Mom080 Balbebek_Egemen ya ALLAH im tüylerim diken diken oluyor yavrum ne korkmuştur öf ya da kafayı insan yer annesi kardeşleri filan var mıydi acaba yanında bu adam da hasta galiba
Balbebek_Egemen Mom080 ben çok haber izlemiyorum banada başkasi söyledi valla Allah hepimizi iyi insanlarla karşılastirisn dünyanın çivisi çıktı valla
Seherronya morkalp Keşke fiziksel sağlık taramaları yapıldığı kadar ruhsal sağlık taramalarıda sıklıkla yapılsa 🥺 Bu hastalıklı ruhlar her geçen gün artıyor
Balbebek_Egemen Mom080 aynen bende valla pranoyak oluyor insan sokağa çıkmaya korkar olduk gerçi artık tek tehlike sokakta değil insan çevresindekilere güvenemez hale geldi
Mom080 Balbebek_Egemen valla tehlike her yerde ALLAH sonumuzu hayır etsin inşallah yavrularımız biz ALLAH a emanet 🥺