Baharinannesi Hanımlar banyo fayanslarım patlıcan moru ve beyaz duşakabinin içi kireç oluyor ve koyu renkli olunca buğul buğul damla damla kirliymiş gibi izler kalıyor sizler nasıl yapıyor neyle çıkarıyorsunuz??
Tontisimm Baharinannesi benimdee!!! Neler neler kullandım yok yok yok duşakabin su lekesi içinde çıkaramıyorum😔 bilen vardır inşallah
antropologanne Baharinannesi Bulaşık mak. Parlaticisi, arap sabunu, beyaz sirke, varsa karbonat. Hepsini karistirip bir güzel siliyorum. Hem lekeler gidiyor hem de parliyor😂
Baharinannesi Tontisimm nefret ediyorum ya temizliyorum sürtüyom durulayıp çıkıyorum bide bakıyorum ki kuruyunca onca yaptığım şey hiç olmuş 🤧🤧
antropologanne Baharinannesi Evet çok sinir bir durum. Parlatıcı baya ise yariyor bir deneyin sizde. Hatta ben bazen bir tur köpükleyip sonra sadece parlatıcı ile siliyorum 😂
boncukanne Ayy annemin keşfettiği bi ilaç vardı bende kullanıp bittirmiştim aşırı iyi. Sorup buraya kesinlikle yazacağım.
MutluMommy Baharinannesi cif power shine kıllanıyorum anlatmaya kelimeler yetmez çok memnunun ve her banyodan sonra hiç beklemeden küçük çekçekle sıyırıyorum hemen hiç su lekesi kalmıyo
Tontisimm Babylove5 ya neler yaptım parlatıcı bulaşık deterjanı ikisini karıştırıp telledim yine çıkmadı
dertlikerkenez Baharinannesi duşsil marka bir ürün var onu tavsiye ederim. Benimde koyu kahverengi onla çözüm buldum. Tontisimm