turansmom Kızlar dün duş aldırırken fark ettim böyle birşey olmuş koluna. Bir iki yerinde daha var ama böyle soyulmuş gibi değil. Basına gelen var mı? Bu nedir bilen?
turansmom Mom079 çamaşır deterjanım abc 4 aydır kullanıyorum sıvı deterjan, sampuanda uni bayb oda 4 aydir kullaniyorum şimdi yapmaz herhalde🤷♀️
turansmom bluem Anne sütü alıyor sadece 4 aylık daha ama süt alerjisine baktırdık birşey çikmamıştı. Benim yediklerim dokunur mu ki ona?
Babyneva Benim bebeğimde de var biz 1,5 aydır uğraşıyoruz geçirmek için ama geçmedi 😔 doktor sıcaktan oluyor sürekli nemlendirin demişti
turansmom Babyneva Yaa o benimde aklıma geldi evim 24 25 derece arası genelde. Bende bir doktora götürmeliyim değil mi bir kac güne geçmezse. Çünkü can yanması falan yok dokunuyorum birşey yapmıyir
BaharBebek34 turansmom fotoğrafı göremedim ama alerji olabilir. Sadece söyleyeceğim daha önce alerji yapmaması bir daha yapmayacağı anlamına gelmiyor maalesef. Geçmiş olsun, umarım bır bilen çıkar🍀🙏
turansmom BaharBebek34 Tesekkür ederim ama yani bilemiyorum tek belirti sadece geri kalan herseyi düzenli. Bakalım olmazsa doktora götüreceğim, çok teşekkürler🌸
hunilimomm turansmom benim kızım da öyle bu kadar degil ama yine kuru gerilmiş derisi doktor cildi kuru nemlendirici felan kullan dedi ama ben ona benzettim
turansmom hunilimomm Ya aslında küçükken bende olurmuş böyle ama hiç doktora götürmedikleri için annemlerde bilmiyor sağolsun dediginiz gibi benimde cildim kuruydu ondan olabilir galiba🤷♀️
turansmom bluem Buraya bur sorayim dedim çünkü doktorumuz 2 günlügüne başka şehire gitmiş aradım yoksa burdaki hastanelerdede adam akillı doktor yok malesef. Beklemek zorundayım😔
bluem turansmom yedikleriniz arasinda alerjik seyler varmiydi bir düşünün sutten hersey geciyor çünkü
turansmom bluem alerjik olarak sadece domates var sanırım oda alerjik zaten, diğer yediklerim her zaman yediğim şeyler zaten. O iki gun domates yemeyeyim bakalım geçecek mi🤷♀️