Minikadimlar dln_ysl bizimki hem üstten hem zart zurt alttan çıkartıyo ama şu ıkınması bi türlü bitmiyo. Kakasını yapmada sorun yaşıyoruz bugün dolu dolu onu da yaptı ama hala ıkınıyo ben anlamadım valla
Miss Valla gazi çıkarabiliosa her türlüsü kabul sırtına hafif hafif vur sallanarak yada dizine yatır o şekilde üstten de çıkarmasını sağla
dln_ysl Miss uyumadigi zaman usttende cikartiyorum ama uyudugu zaman ne kadar ugraşsamda cikmiyo oyuzden sordum cnim alttan cikartiyo dye bi nebze rahatlyorum işte 😞
Mekulya Benim bebeğimde 25 günlük bir kaç gündür çok ıkınıyor qaz çıkarırken canıda yanıyo gibi bi yüz ifadesi hemde çok huzursuz ne yapmam gerekiyor bilmiyorum😔😔
Cebimerve93 Mekulya benim bebeğimde 21 günlük ve aynı sorun bizdedir var uykusu bile bölünüyor bu yüzden kızarıyor ıkınıyor zorlanıyor çaresi ne acaba bunun😞
Nuryalcndag Minikadimlar biz 2.5 aylığız bizimde hala var canım normal,ama bizim süt alerjimizdw var ondan da devam ediyo olabilir. Düzelir daha erken 4 aya kadar rahatlamış olur inşallah
Cebimerve93 Aylnemir biraz geç oldu ama Canım doktorumuz bize gaz damlası verdi biogaina damlanın adı 2 gündür kıllanıyoruz şuanlık etkisini pek gösterdi sayılmaz