ilosasell Diş jeli olarak ne kullanıyorsunuz anneler biz 4 aylık olduk dişlerimiz çok kaşınıyor marka farkediyor mu kullanıp memnun kaldığınız marka var mı?
Aliasaf01 ilosasell Diş jeli değil de toz şeklinde kullanmıştım ben oğluma. Tetagil di markası tek kullanımlık toz şeklinde severek de yemeye çalışıyordu oğlum 😊
littleprincesmom Bizimde 4 aylik doktorumuz oda bir önerdi. Ama sadece almanyada varmis. Türkiye ’de olanlar orijinal mi güvenilirliği yok dedi. Bende türkiyede temiz içerikli araştırdım. Nurse harvays,'ye jack’n jell, tetagil var.
ilosasell Nako birde osanit toplar ağızda bekletilmeli sanırım onu nasıl yapıyorsunuz tutmuyor mu bebiş
Nako ilosasell şeker gibi zaten ağzına veriyorum minicikler biraz yalanıyo sonra yutuyo herhalde yada eriyo bitiyo bilmiyorum ama çok faydasını görüyorum iyiki osanit var ❤️
littleprincesmom ilosasell osanit kullanmadım. Çünkü Almanya ’da var. Doktorum Türkiye’de satılanlar nasil geliyor, merdiven altı mı güvenilirliği yok dedi. Almanya’dan tanıdığınız varsa getirtin dedi. Bende alternatif aradim. Diger yazdığım 3 taneyi buldum içeriği temiz bitkisel Mühendisinoglu var sayfa. Ürünlerin içeriğinde ne var inceliyor. Ondan baktim.