Busratikaslan Kızlar bebeğimin başında konak oluştu konak şampuanı kullanan var mı işe yarıyor mu bebeğim daha üç aylık konak şampuanı kullanıp tarasam bir sıkıntı olur mu acaba ya da en çabuk ne şekilde temizleyebilirim
GoGirl Busratikaslan ben zeytinyag surdum 2 3 saat bekledim banyo yapmadan sık disli konak taragi ile taradim 2. Yapisimda kalmadi hic
Sonsuzmutluluk Busratikaslan bebe yağı sürüp bekletin tarakla tarayıp banyo yaptırın hindistan cevizi yağı da kullanabilirsiniz.bazı doktorlar zeytinyağıni önermiyo asidik özellliğinden dolayı
Ygtakn Busratikaslan canım almadığım konak sampuanı kalmadı hiçbiri bize yaramadı zeytınyagı kullandım o işe yaradı
atopiklininannesi Busratikaslan mustela Konak önleyici köpük şampuan kullan ve her gün bebeşin saçlarını tara
Busratikaslan Ygtakn anladım cnm sumdu bende kullanayım bakalıö esıme Konak taragı almasını soyledım ısallsh ıse yarar bebegım kafasını kasıyıp ağlıyor sureklı
Ygtakn Busratikaslan konak taragı alsın canım zeytınyagını sür beklet tarakla tara allahın izni ile gecer
Sonsuzmutluluk Busratikaslan evet ben geçen hafta yaptım bebe yağı yumuşattı tarakla tarayıncada yatağa geliyo.bir kaç kez yaparsanız temizleniyo
littleprincesmom Zeytinyağının asistini aldır. Cezve veya tavada birkaç dakika beklet. Cok bekletme. Asiti cikinca kullan. Benimde konak var. Ilk sürdüm. Konak taragiyla taradim azaldı. Insallah bugün ikinciyi yapacağım.
Bebeto35 Busratikaslan benim bebeğimde de olmuştu 40 günlükken. Dr.u 1 yaşına kadar geçer demişti. Ben hiçbir şey yapmamıştım, şu an 13 aylık ve kendiliğinden geçti.