Yusufbebekk baby turco’nun kırmızı paketini kullandım 1 kere ama beğenmemiştşm, yeni çıkan beyazları nasıl bilmiyorum. 2-3 saatte bir altını alabilirsiniz, kaka yapsın diye beklemeyin, yavaş yavaş süreyi de uzatırsınız. YouTube da video vardır muhakkak, birkaç defa izlerseniz hemen öğrenirsiniz zor değil emin olun. hazır alt açma örtüleri var, onlardan alın, altını havalandırırken ya da bez değiştirirken bi kaza yaşanırsa hop çöpe atarsınız, etraf battı diye temizleme derdi olmaz. ben pamuk kullanmadım, eğer ıslak mendil alacaksanız sleepy natural yenidoğan ıslak pamuklu havluyu tavsiye ederim, dokusu, büyüklüğü çok iyi. bepantol pişik önleyici krem sürüyorum kakasını temizledikten sonra. kaka yaptığını fark ettiğinizde çok oyalanmadan altını değiştirin, çok çabuk pişik oluyorlar, bi defa eşime uyup biraz beklettim kıpkırmızı olmuştu kızımın altı (eşim değiştirir diye düşünmüştüm hata etmişim). son olarak babası dışında kız ya da erkek olsun kimsenin yanında bezini değiştirmeyin, mahremiyet eğitimi için önemli bu nokta