Aydan_Atlas_Baskapan Kizlar oglum neredeyse 7 aylik olucak sezeryanla dogum yaptim adetim 4 gun gecikti sizce normal mi yoksa hamilelik olabilir mi? Pek hazir hissetmiyorum daha oglum cok kucuk 🙁
Sezenaksukarademir Aydan_Atlas_Baskapan emziriyorsan eğer 1 sene düzensizlik çok normal. Eğer riskli bir birliktelik olduysa bir test yap için rahat etsin 😘
zeynnep Aydan_Atlas_Baskapan normal doğum yaptım 7 buçuk ay oldu daha olmadım.ilk doğumda 9 ay sonra olmuştum benimde olurdu gecikme 10 gün falan test yapardım çıkmazdı emdiği için normal.
Dilos01 Aydan_Atlas_Baskapan benim de gecen ay 11 gün bu ay 5 gün gecikti dün test yaptım varla yok arası gibi bisey çıktı ya bende tekrardan test yapacam
BirAnneBirBebekkkKk Aydan_Atlas_Baskapan bende bi kaç gün öncesinde böyleydim suku r geldi 3 gün gecikti
Aydan_Atlas_Baskapan Sezenaksukarademir emzirmiyorum malesef sutum 3. Ayda kesildi esim endiselenme diyo ama icime bi kurt dustu uykularim kacti kafaya takmaktan
Sezenaksukarademir Aydan_Atlas_Baskapan o zaman hadi koş bi test al yap bakalım. 4 gün geçmiş zaten varsa çıkar, yoksa da içim rahatlar 😇
Aydan_Atlas_Baskapan zeynnep ben emzirmiyorum iste sorun orda ve adetim asiri duzensiz degildir en fazla erken olurum hic bu kadar gecikmedi sanki
Sezenaksukarademir Aydan_Atlas_Baskapan 4 gün geçmiş canım erken gebelik testi al çıkar. Negatif çıkarda 1 hafta beklersin baktın olmuyorsun bu sefer kan verirsin. Hatta imkanın varsa direk git kan ver daha net olur sonuç
Dilos01 Sezenaksukarademir çok çok dikkat edersen görünür şekilde normal gozle bakarsan yok gibi anlam veremedim ben de etiket yapayım seni orda foto paylaştım bak bi
Aydan_Atlas_Baskapan Sezenaksukarademir sagol canim seninle konusmak iyi geldi bana testi almaya gidiyorum yarin sabah ilk isim testi yapmak olucak ❤
Sezenaksukarademir Aydan_Atlas_Baskapan ya canım benim sen içini ferah tut. Allah hayırlı neyse onu nasip etsin inşallah 😘
Aydan_Atlas_Baskapan Sezenaksukarademir dayanamayip yaptim tek cizgi cikti Allah isteyen herkese nasib etsin bizim daha vaktimiz var ay cok rahatladim 😊 sadece anlamadigim tek sey neden bu kadar gecikir ki baska?