ikiKudurukAnnesi Kızlar ek gıdaya başladık kızım 5 ay 23 günlük kakasinda siyah nokta nokta lekeler oluyor başına gelen var mı acaba neden böyle oluyor bilgisi olan yazabilir mi ?
Ztoros ikiKudurukAnnesi ne yedirdiniz ne kadar yedirdiniz? Muz da falan siyahlık oluyormuş ama ipliksi diyorlardı.
Ztoros ikiKudurukAnnesi korkutmak istemem ama googledan kakada gizli kanın açıklamasına bakabilir misiniz bir de bulursanız görseline. 15 gün kadar önce kakasinda nokta nokta zift gibi siyah renkli seyler vardı tahlil yaptırdık pozitif çıktı. Peynir vermişsiniz o yüzden bi bakın derim
Ztoros ikiKudurukAnnesi ya insallah değildir canım benim ben önlem amaçlı bak dedim zaten huzursuzluğu sıkıntısı falan yoksa muhtemel geçici bir şeydir
Ztoros ikiKudurukAnnesi evet nokta nokta degildi biraz daha iriceydi ama çoktu hiç düşünmemiştim öyle bir şeyi tahlilde çıkınca şok olmuşum canım Allah bebislerimize şifa versin🌸
Ztoros ikiKudurukAnnesi inek sütü alerjisi vardı 40gunlukten 9.aya kadar canım şükür geçti ama o gün anlamadığım bir şekilde muhtemelen yediği bir şeyden mikrobik ishal olmuş.ishalden önce gece 2 kez kaka yapinca şüphelenmiştim. Neyseki ilaç bile vermedi bol su anne sütü tuzlu ayran falan geçti iki günde