Ftmsrsln Sevdakusu_ biz ek gıdaya başladığımız da doktorumuz çorbalarına kıyma koymaya başlayabilirsiniz demişti 3 gün kuralı ile
GokturkAlp Sevdakusu_ Canım benim oğlum hiç kuzu kıyma yemedi, kokusu yada tadı sanırım midesini bulandırdı. Bende dana kullanmaya başlamıştım ama 8-9 aylık falandı dana ile kuzuyu karıştırıp köfte, çorba vs yapıyordum.
Dadam Sevdakusu_ bişey olmaz da imkan varsa kuzu kıyma daha iyi olur canım, kuzunun sindirimi daha kolay, büyükbaş hayvanlarda antibiyotik ilaç kullanımı olabilir diye kuzuyu öneriyolar ve dana kıyma sindirimi zor olabilir
Marjinal_Anne2 GokturkAlp ay benim kzım da hiç sgzına sürmüyor Ya acaba kokusunu mu alıyor kuzı koymanın ve ne yapsam da kıymayı ayıklıyor
Ftmsrsln Sevdakusu_ aynen verin çorbalarına koyun hatta bize doktor 6 Aydan sonra verebileceğimizi söylemişti 3 gün kuralı ile
Ftmsrsln Ftmsrsln dediğimi tekrarlamış gibi oldum ama 🤗siz devam edin vermeye bebeğinize bugun kızıma kıymalı taze fasülye yaptım hatta 🤗
serebro Sevdakusu_ birşey olmadı bizde kuzu kıymayı sevmedi oğlum, 9 ay kontrolünde dana kıyma Geçiş yapabileceğini söylemişti dr