Ayseksii 5 aydır kullanıyorum günde 4 kere veriyorum. Ama kilo alımı çok olmuyor. Birde çabuk acıkıyor gibi hissediyorum sizinde öyle mi? Onun dışında gaz ve kabızlık sorunu yaşamadı hiç
ikizminikler Ayseksii herkes öyle diyo bende gaz kabızlık yaşamsın diye ilk bunu kullanmaya başladım 2 aydır kullanıyorum örneğin 90 cc mama verincede 3 saat tok kalıyo benimkiler 90 cc anne sütü içincede o yüzden değiştirme gereği duymadım ilerleyen zamanda ne olur bilmem
Durukusunannesii Ayseksii evet aldırmıyo ya gereksiz kilo alımına gerek yok bence mamalar şişiriyo bebekleri ben mama + meme gidiyorum memnunum
Zeynep-61 Ayseksii benim bebeğime 2 ay boyunca onu kullandık bi zaman sorma yemedi mecburen değiştirdim gaz problemli bir bebek zaten yaklaşık 24 gündür sma kullanıyoruz Cuma günü kontrolü var kilo alıp almadığını hipp daha mı çok yaramıştı gidince anlıycaz
GoGirl Ayseksii 8 aydir kullaniyorum evet cok kilo aldirmadi ama gereksiz kilo aldirmadi sanki normal almasi gerekeni aldi
Ayseksii Durukusunannesii tabikide kilo almadığı için mama nın yaramadığını düşünüyorum. Sma düşünüyorum bakalım
Basulpete Benim bebeğimde çok kusma yaptı bir kutuyu zor bitirmiştik ve evet pek yaramamıştı kilosuna da. Holle kullanıyorum şimdi.
Durukusunannesii Ayseksii SMa bize birden fazla kılo ve kabızlık yapmıştı bi deneyin bakalm size iyi gelır belki