Hazalim Arkadaşlar yann yatış yastığı kulllandinizmi gece kızımı kusarak boğulur endişesi yaşıyorum 🤦
homosapiens Hazalim arkasina siz destek koyabilirsiniz ben oyle yapiyorum aldim ama begenmedim rahat olmadi kizim yorganini katladim destek olarak daha rahat uyuyor
ZMK Hazalim yan yatırım sırtına dolgulu minik bi yastık koyuyodum brn yan yatış yastığıı aldım ama pek kullanmadım
BaharBebek34 Hazalim kaç aylık? Reflü yatağı kullanabilirsiniz ya da kundak yapıp normal yastıkla destekleyip yan yaptırabilirsiniz?
Bebegim_28 Hazalim ben uyku setinin küçük yastığı var onu koyuyorum 3.5 aylık. İlk doğduğunda yan yatırıp arkasına battaniye koyardım
DorukMoMM Hazalim kuzum allah esirgesin hareketli ise reflu yatağında da yatırabilirsin öyle olunca yan yatırmaya gerek yok dedi bana doktorum
BaharBebek34 Hazalim hem de çok faydalı olur, zaten amaçlı bu reflü yatağının. Kızıma doğduğu günden itibaren kullandık, yaklaşık üç dört ay kadar. Çok şükğr ne kusma ne de reflü sorunu oldu🙏🍀
Hazalim DorukMoMM ozaman reflü yatağı alayım hareketli bir bebiş canım destek falan kâr etmiyor çocuğuma
Hazalim DorukMoMM aldım canim aldım insalllah çözüm olur bu reflü yatağında sırt üstü yatsada korkulucak bişi yok dglmi
DorukMoMM Hazalim inşallah canım yok yok merak etme dört üstü yatırıyorsun zaten göğüsü kafası meğilli olduğu için kussa bile boğazına aldırmıyor merak etme