DilaraYigit1 Kızlar 8 aylık bebemle pankek yapacağım siz nasıl yapıyorsunuz yardımcı olursunuz mu acaba şu garibe
BaharBebek34 DilaraYigit1 yumurta, bir kaşık yoğurt, bir kaşık tam buğday unu (ya da yulaf unu, azan Hindistan cevizi unu vs), yarım muz eziyorum içine, biraz da zeytin yağı koyuyorum. bazen muz yerine peynir ile taze soğan ve dilim zeytin😋
mermik DilaraYigit1 ben yumurta sarısı, biraz tam buğday unu, cok cok azicik karbonat ve herhangi bir meyvenin puresini karıştırıyorum tavaya azicik zeytinyağı sürüyorum fırçayla pisiriyorum. Piştikten sonra tadını sevmezsem azicik pekmez sürüyorum üzerine
mermik DilaraYigit1 rica ederim 🤎 umarım sever. Patates tostunu da sevmisti benim kizim. Onu da deneyebilirsiniz. Yumurta peynir Allah ne verdiyse koyuyorum ona 😀
Zhnce DilaraYigit1 arkqdasin tarifine katılıyorum bende o dönemler oyle yapardım Simdi ballar tereyağlar tahin pekmezler sürüyorum 😁
mamAras Bırak kendi yesin kitabından tarifler burada çok güzel başka tariflerde var almanızı öneririm