Melek030 Merhabalar 41 günlük oğlumun yüzü kırmızı sivilceler kapladı azdı ama bayağı çoğaldı bugün. Neden olur normal mi sizce eşim karacigerinde sorun vardır diyor. Sadece anne sütü alıyor. Birde gaz ilaçları kullanıyoruz ondan da olabilir mi anlamadım
Hosgeldin Melek030 36 gunluk bizimde sab kullaniyoruz gaz damlasi meme arti mama aliyor sicaktan olur dediler . Sadece yuzunde var bizim ama geçmiyor. Sebamedin yuz kremini sipariş verdim arkadasım da olmus kullanmis gecmis
Merve1310 Daha öncesi varsa süt alerjisi olabilir sıcaktan islik olabilir yediginiz bir şey dokunmuş olabilir doktora gitmeden bilemezsin yani doktora danışın bence
Merve1310 Melek030 bizden kan testi aldı kaka testi aldı yumurta yedigmde kızardı öyle anladım yemiyorum şuan iyi krem verdi nemlendirci verdi
Ebrukocakk Benim oğlumda bu gün kırk günlük doğduğundan beri aynı sorunu bende yaşıyorum. İki farklı doktora götürdüm ikisi de doğal beslen dedi birde doğal kaynaklı bir krem yazdı toparlandı biraz
Ebrukocakk Melek030 mustela kullanıyorum pişik kremi nemlendiricin ve bebek yağını da kullanıyorum ayni markanın