Auaegul4845 Kızlar kuzenim 1 haftalık doğum yaptı kaynanası kaşla göz arasında bebeğe bal vermiş ne gibi zararları var yada ne gibi terslikleri var hemen hastaneye götürün dedim ama uzakta olduğu için pek bişi diyemiyorum
Balkizlarim Auaegul4845 bal mi e yuh yani anne sütü veriyor rabbim hadi daha gelmemiş vs düşünelim doktor bile bal vermezken Allah’ım sana geliyorum sebebi ne gerekçesi ne neden gerek duyar 🌸
Deletedmom_36 Auaegul4845 kuzeninizin yerinde olsam bebegin bezine bir miktar kan damlatirim alir bezi kaynanama gosterir bak bal verdin ne oldu birdaha sakin ama sakin bana sormadan agzina birsey veremeyi birak koklattigini gormiycem derim😒
Auaegul4845 Balkizlarim çünkü dengesiz kaşla göz arasında vermiş koca karı masklarına göre dil bal gibi olurmuş
Gokce_mom Bakma 1 yaşına kadar yasak ve sonrasında bile kontrollü veriliyor allahım ne cahil insan yA anne sütü varken me alaka bal yA resmen çocuk memeyi bıraksın die yapıyor sanırım yanlız bırakmasın o insanla kim bilir ne verecek daha
Auaegul4845 Gokce_mom neler neler yapmaya kalktıda kızcağız izin vermedi evde kıyametler kopuyomuş en son bal vermiş hangi arada derede verdiyse
baybmom Bu eskiler ne kadar cahil ya birde hal atalarımız atalarımız diyen cahiller var bunları örnek alan. Bir daha vermesin yalnz bırakmayın
Auaegul4845 baybmom bende dedim dikkat et diye ama yanında deüilim uzaktayım ki ben daha 9 aylık bebeğe bile vermemişken o 1 haftalık kuzuya vermiş dengesiz kadın
Basulpete Ne zaman bitecek bu kaynana terörü. Çok geçmiş olsun doktora gitmelerinde fayda var, inşallah çok yedirmemiştir.
Mora Auaegul4845 bal zehirlenmesi var çok ciddi boyutlarda 1 yaş öncesi kesinlikle yasak, ne kadar salaklar ya.
Auaegul4845 Kocası ayrı cahil sen abartıyosun diyip hastaneye götürmemiş ne gibi tepkilere dikkat etsin peki kızlar napması lazım.